BENS architecten - architectuur op maat

Over ons


BENS architecten, opgericht door Tom Bens, concentreert zich op totaalprojecten waar een meerwaarde met ontwerp gecreëerd kan worden. Zowel in nieuwbouw als renovatie nemen wij de leiding in het proces om u als bouwheer geheel te ontzorgen. Om deze reden geven wij de voorkeur aan totaalprojecten, waar we kunnen instaan van ontwerp tot en met de afwerking van de woning.


Een project heeft tijd nodig. Het eerste ontwerp moet bezinken, het derde moet doen dromen... De technische uitwerking van het ontwerp moet op punt staan en de aannemers moeten weten waar te beginnen. Daarom nemen wij steeds de nodige tijd om een ontwerp te maken, met u te bespreken en aan te passen waar nodig. Ook in het vervolgtraject wordt elke stap grondig aangepakt met aandacht voor technische en esthetische detaillering. Wij streven steeds naar de hoogste kwaliteit in ons werk. 


Onze ontwerpen stellen u als bouwheer en het leven dat u wenst steeds centraal. Na een grondig gesprek proberen wij uw wensen en noden in de woning te steken. Tijdens het volledige proces zijn wij uw vertrouwenspersoon, steeds bereikbaar en bereid tot luisteren. U staat gedurende het hele proces centraal.


Om de authenticiteit van elk project te waarborgen houden wij niet vast aan één bepaalde stijl. We streven ernaar om u te begrijpen en uw wensen in het ontwerp te gieten. We laten ons leiden door de wensen en noden en zien waar het gebouw ons brengt. 

“Na een eerste aangename samenwerking met Tom voor de verbouwing van onze woning hebben we beslist om ook bij de verbouwing van onze tweede woning met hem samen te werken."


Bouwheer woning S-B -

Mechelen

“Tom begreep onze wensen zeer snel en heeft deze op een unieke manier en met een eigen touch in een ontwerp gegoten. Vanaf de eerste dag dat we hier woonden voelden we ons meteen thuis."


Bouwheer woning T-E -

Rotselaar